ONDEL ONDEL INDONESIA TAKEAWAY

ONDEL ONDEL INDONESIA TAKEAWAY Lekker Indisch!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 485 beoordelingen
25 okt 2020 om 17:08 Het smaakt erg slecht. Alsof het dagen vantevoren is klaargemaakt, ingevroren en daarna in de microwave warm is gemaakt. Ik ben zelf indo en dit is zwaar onder de maat.
24 okt 2020 om 12:23 Veel te kleine porties... bakjes waren half leeg... Bestel er niet weer.. Na het eten nog steeds trek...
23 okt 2020 om 22:29 Lekker gegeten prima portie en lekker kruidig.
18 okt 2020 om 10:19 Heerlijk gegeten en ontzettende vrolijke leuke bezorger! Wij blijven hier zeker bestellen!!
11 okt 2020 om 8:12 Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Aanrader om te doen.
10 okt 2020 om 15:08 Eten was lekker maar (te) zout; bezorging was correct maar 10 minuten later dan afgesproken
9 okt 2020 om 20:55 Ik had rendang besteld maar ik kende in Dit gerecht niet echt rendang terug. Het was oké maar niet mega lekker.
6 okt 2020 om 20:34 De bezorging was goed op tijd, volledig en de bezorger zeer vriendelijk! Het eten was heerlijk qua smaak (rund en kip), warm en precies wat we besteld hadden. Top ervaring!
6 okt 2020 om 11:54 De kokossmaak was voor mij minder dan ik had verwacht ik keek meer uit naar een dikke kokossaus. Maar het eten was wel lekker ik heb ervan genoten vriendelijke personeel top
5 okt 2020 om 19:32 De rijst was lekker, de groenten ook alleen zaterdag er heel grote stukken gember in en een laurierblad en vond ik de tofu en tempeh te zoet en gaar
4 okt 2020 om 22:52 Eten was smakelijk, wel aan de pittige kant. Bezorger kwam 30 minuten later dan gepland. Een deel van de bestelling miste. Het missende deel van de bestelling alsnog te sturen, dit was eigenlijk maar lastig. Uiteindelijk wel gekregen na lang bellen
3 okt 2020 om 19:54 Nadat ze mij de laatste paar keren meer dan een uur lieten wachten op plakkerige rijst met droge kip en keiharde kroepoek,krijg je geen belletje dat het langer duurt.